23.10.2019
Tänään keitin makkarasoppaa ja huomasin, että on alettava ihan uudenlainen kokkausrytmi. Ennen laitoin liemikattilan tulelle ja sen jälkeen aloin kuorimaan ja pilkkomaan juureksia ja vihanneksia rauhassa; se on aina ollut mielestäni mukavaa rentouttavaa puuhaa.Nyt pitääkin kaiken olla valmiina sillä liemi kiehuu alta aikayksikön, että on mitä pataan heittää. Saa tässä vielä opetella ihan uutta rytmitystä keittiössä 😊.
Induktiotason hankinta vähensi kaapista kattiloita ja pannuja (onneksi) ja poistetut kasarit saa uuden kodin Touhulassa jossa kattilat likaantuu ja nokeentuu helposti puuhellalla ja ulkotulilla.
Tänään keitin makkarasoppaa ja huomasin, että on alettava ihan uudenlainen kokkausrytmi. Ennen laitoin liemikattilan tulelle ja sen jälkeen aloin kuorimaan ja pilkkomaan juureksia ja vihanneksia rauhassa; se on aina ollut mielestäni mukavaa rentouttavaa puuhaa.Nyt pitääkin kaiken olla valmiina sillä liemi kiehuu alta aikayksikön, että on mitä pataan heittää. Saa tässä vielä opetella ihan uutta rytmitystä keittiössä 😊.
Induktiotason hankinta vähensi kaapista kattiloita ja pannuja (onneksi) ja poistetut kasarit saa uuden kodin Touhulassa jossa kattilat likaantuu ja nokeentuu helposti puuhellalla ja ulkotulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti