31.7.2021
Kun vettä tulee taivaalta ja kasvit saavat tarvitsemaansa kosteutta voi välillä poiketa kotonakin.Olen jo kauan ajatellut kokeilla kovasti somessa hehkutettua kukkakaalipizzapohjaa.Pohjaan tulee keskikokoinen kukkakaali, pari kananmunaa, juustoraastettta ja mausteita maun mukaan.Kukkakaalin murustin tuolla laitteella joskin se oli vähän turhan pieni siihen hommaan mutta hyvää murua sillä sai aikaan.
Taikina oli helppo levittää pellille
Ja sitä esipaistettiin 20 minuuttia
Täytteet sitten lähinnä mitä kaapissa oli
ja täytteiden lisäämisen jälkeen paistoa vielä sellaiset 10 minuuttia
Uunista otettaessa pohja oli mehukas mutta mielestäni turhan pehmeä. Maku oikein hyvä eikä maistunut yllättäen juuri lainkaan kukkakaalille.Illan mittaan kun pohja sai vetäytyä siitä tuli enemmän "taikinamainen".Ei yhtään hassumpi kokeilu ja jo mietin että oikeastaan mistä tahansa kasviksesta tuollaisen pohjan voisi kehitellä.....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti