12.8.2021
Karviaiset piti poimia jo puskista pois ennenkuin tippuvat maahan.Valkea kuulas-omenapuu villiintyi tänä vuonna hurjaan satoon ja osa omenoista tipahtelee jo puusta alas.
Päätin yhdistää nämä kaksi tuotetta ja kokeilin keittää niistä yhdessä hilloa.Keitokseen lisäsin myös muutaman mintun oksan.Olin kyllä kuullut aiemmin varoituksen mintun viljelystä ja siitä miten se rehottaa ihan liikaa mutten olisi ikinä arvannut että sen kanssa on totisesti pulassa. Joka kevät kitken kaikki mintun alut kasvilavasta pois mutta aina jostain päin se pääsee pukkaamaan itsensä pintaan.
Tässä se on tunkenut itsensä papujen kaveriksi. Osan mintusta olen siirtänyt kokonaan pihan toiselle puolelle ja ajatellut että kasvakoot siellä villinä niin paljon kuin tahtoo....ja sehän kasvaa ja leviää.
Minttua siis riittää ihan mihin vain lisättäväksi 😉
Touhulan keittiössä ruokaa tehdään useimmiten lähinnä mitä kaapista löytyy periaatteella ja tänään sain inspiraation kokeilla täytettyjä paprikoita. Ensin tosin tuntui etten keksi mitä ihmettä täytteeseen laittaisin.Lopulta siihen tuli runsaasti sipulia ja valkosipulia, punaisia linssejä ja raejuustoa sekä runsaasti yrttejä. Onnistunut kokeilu.
Nyhjää tyhjästä tyyppisesti 😉.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti