16.09.2019
Mangoldi tuottaa runsaasti satoa ja syömme sitä etanoiden kanssa kilpaa. Sen upea punavihreä väri houkuttaa sitä käyttämään ja eilen kokeilin tehdä isoista lehdistä kääryleitä.
Olen tehnyt aiemmin kääryleitä viinirypäleen lehdistä ja jopa viinimarjapensaan lehdistä. Niiden lehtiä en ole ryöpännyt ennakkoon mutta nyt ajattelin että lehtiruoti on liian paksua käänneltäväksi ja pidin niitä muutaman hetken kuumassa vedessä.Se olikin tarpeen.
Ja kun täyte oli maukas (sipuli,mangoldin pilkutut varret, sieniä ja jauhelihaa)niin mikä ettei 😋
Mangoldi tuottaa runsaasti satoa ja syömme sitä etanoiden kanssa kilpaa. Sen upea punavihreä väri houkuttaa sitä käyttämään ja eilen kokeilin tehdä isoista lehdistä kääryleitä.
Olen tehnyt aiemmin kääryleitä viinirypäleen lehdistä ja jopa viinimarjapensaan lehdistä. Niiden lehtiä en ole ryöpännyt ennakkoon mutta nyt ajattelin että lehtiruoti on liian paksua käänneltäväksi ja pidin niitä muutaman hetken kuumassa vedessä.Se olikin tarpeen.
Ja kun täyte oli maukas (sipuli,mangoldin pilkutut varret, sieniä ja jauhelihaa)niin mikä ettei 😋
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti