torstai 9. kesäkuuta 2022

 7.6.2022

 

Jakkaratarina jatkuu. Kovin montaa huonekalua ei ollut jätetty Touhulaan kun sen aikanaan ostin mutta tällainen pieni sympaattinen palli löytyi varaston kätkoistä.Hyvä istua ja tukeva, mutta huonossa kunnossa. 

 

 

Olen sen jo aiemminkin päällystänyt , mutta nyt se sai taas uuden ilmeen kun valitsin siihen tuollaisen klassisen palmikkoneulekuvioidun päällisen.Olen sen joskus kutonut johonkin tarkoitukseen.....nyt sekin löysi paikkansa.

 


 

Nyt on kaikki taimet ja viljelykset laitettu maahan ja purkkeihin ja nyt vain odotellaan että kesä tekee tehtävänsä.Yrtit löysi uuden paikan talon seinustalta eikä enää sen lähemmäksi voi niitä laittaa ruoanlaittoa ajatellen.

 


Ja vielä kerran kokeilen viinirypäleen kasvatusta 😏. Laitoin tällä kertaa taimen vanhan liiterin seinustalle jossa oli valmiina jonkinmoinen kasvipenkki. Lämpöä ja aurinkoa siinä kohtaa ainakin on.

 



Ajatus oli lähinnä saada vihreä köynnöskasvi tuolle jo vähän kulahtaneelle seinälle.

Käydessäni taimitarhalla olin vähän kauhuissani kasvien ja kukkien hinnoista ja nuukuus iski kerta kaikkiaan.Olen myös sen verran realisti, että tiedostan miten vaikeasti kasvatettavia monet kasvit on eikä kauneimistakaan kesäkukista ole iloa kuin kesän yli jos senkään vertaa.Kastelu kun on kesähelteillä ikuinen ongelma , jos ei koko ajan paikan päällä. Ja ainahan voi nauttia luonnon kaudesta kuten 

 


voikukkapellosta 😊

ja omenapuiden kukista


Luonto on tällä hetekellä kauneimmillaan ja vehreimmillään. Ihanaa 💚.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti