keskiviikko 11. lokakuuta 2023

11.10.2023

 

Taitaa olla ikävä Touhulaan tai ainakin jostain syystä tuli katseltua vanhoja valokuvia sen alkuajoilta. Ja teki mieli koota joitakin ennen /jälkeen kuvia.Tosi moni juttu on muokkautunut moneen kertaan ja tilanteet elää koko ajan , sellainenhan se naisen mieli(kuvitus) on 😉. Siis...


Touhulan keittiö hetimmiten ostamisen jälkeen. Ei ole kyllä kauneudella eikä toiminnallisuudellakaan pilattu 😂


 

Kaikki tulijat piti uusia ja keittiössä purettiin vanha puuhella.

 

 
 

Koska hellan taso oli halki useammastakin kohtaa piti se uusia tai siis hankkia uusivanha tilalle ja siihen löytyi myös tuollainen ihana vanha vesisäiliö Metsäkylän navetasta.



Ja tuli keittiöstä ihan toimiva muutamalla keittiökaapilla ja tiskipöydällä asennuksella.Niin ja uusilla kodinkoneilla; vanhat olivat ehkäpä 50-luvulta 😊.



Tupa ostohetkellä



vanha leivinuuni tuvassa



ja uusittu versio




Ulkona suurin/ kallein  työ oli veden tuonti tontille.

 


 

vesipostin muodossa



ja toki saunakin piti uusia kokonaan




ja ja ja.....




Jos ei muuta niin kuistia on näköjään stailattu kerran jos toisenkin. Se on juuri sopivan pieni tila ja siellä helposti pääsee tunnelmasta toiseen.

Eikä tässä vielä kaikki  😊 jatkan kuvien katselua vielä......itseäni yllätti se miten paljon kaikkea onkaan tehty eikä silti tunnu siltä, että Touhula olisi varsinaisesti koskaan ollut mikään työleiri vaan  aina mukava puuhastelupaikka. Aika siis ilmeisesti kultaa muistot 😇.



 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti